Menu
Kaart
Menu van de chef (drie- en viergangen)
Menu driegangen
59,50
Menu viergangen
69,50
Bites
Pata Negra 40 gram geserveerd met flatbread, tahini en avocado
Pata Negra served with flatbread, tahini and avocado
7,50
Proeverij sushi 5 stuks met sojasaus, wasabi en gekonfijte gember
Sushi tasting 5 pieces served with soy sauce, wasabi and candied ginger
14,95
Sashimi tonijn met wakame, gember, krokante tempura en sojasaus
Tuna sashimi served with wakame, ginger, crispy tempura and soy sauce
9,50
Tataki van Japans Wagyu A5 50 gram met shiitake en Ponzu dressing
Tataki of Japanese Wagyu beef A5 50 gram served with shiitake and Ponzu dressing
14,50
Taco 2 stuks met pulled pork geserveerd met Koreaanse salade, bosui, sesam en teriyaki saus
Tacos 2 pieces with pulled pork served with Korean salad, spring onion, sesame seeds, and teriyaki sauce
8.50
Krokant buikspek met zwarte peper, Kewpie mayonaise en zoetzure groenten
Crispy pork belly with black pepper, Kewpie mayonnaise, and sweet and sour vegetables
8,50
Gyoza 5 stuks met ricotta, Parmezaan, little gem en tomaat vinaigrette (vegetarisch)
Gyoza 5 pieces with ricotta, Parmesan, little gem lettuce, and tomato vinaigrette (vegetarian)
8,50
Carpaccio Black Angus 50 gram met cashew noten, mango en Thaise salade
Black Angus carpaccio 50 grams with cashew nuts, mango, and Thai salad
8,50
Oesters 3 stuks met sjalot, citroen en rode wijn azijn
Oysters, 3 pieces with shallot, lemon, and red wine vinegar
9,50
Pijlstaartinktvis van de plancha met knoflook en peterselie
Squid from the plancha with garlic and parsley
12,50
Roergebakken mosseltjes 300 gram met tijm en knoflook
Stir-fried mussels 300 grams with thyme and garlic
11,50
Kopje aardappel velouté met kaviaar
Cup of potato velouté with caviar
6,50
Hoofdgerechten / Main Courses
Black Angus runderhaas
Black Angus beef tenderloin
150 gram 31,50
200 gram 37,50
250 gram 42,50
440 gram 79,50
T-Bone steak
T-Bone steak
550 gram 52,50
Japans Wagyu beef A5 dun gesneden van de steen
Japanese Wagyu beef A5 thinly sliced on the rock
100 gram 32,50
200 gram 59,50
Ribeye
Ribeye
300 gram 39,50
Dry Aged entrecôte
Dry Aged entrecôte
250 gram 49,50
Wagyu beef burger met cheddar, tomaat, ui en bbq saus
Wagyu beef burger with cheddar, tomato, onion, and barbecue sauce
29,50
Reuze gamba’s 3 stuks met aioli
3 giant prawns with aioli
37,50
Oakroomplank vlees van de dag geserveerd vanaf 2 personen
Oakroom platter meat of the day served for 2 people
p.p. 49,50
Bijgerechten / Side dishes
Little gem sla met antiboise
Little gem lettuce with antiboise
3,75
Bloemkool curry met amandel
Cauliflower curry with almonds
5,50
Geflambeerde stoofpeer met pancetta crumble
Flambéed stewed pear with pancetta crumble
5,50
Groene asperges met pistache en limoendressing
Green asparagus with pistachio and lime dressing
5,50
Rode kool salade met appel en cranberry
Red cabbage salad with apple and cranberry
5,50
Alle vleesgerechten worden geserveerd met gerookt zeezout, Himalaya zout, zwart zout, rode wijn saus, chimichurry en Nederlandse Tomasu soja saus
Nagerechten / Desserts
Tiramisu met mascarpone, koffie en cacao
Tiramisu with mascarpone, coffee, and cocoa
11,00
Pralinee crème brulee met sinaasappel
Praline crème brûlée with orange
12,00
Verwarmde Epoisse AOP kaas met noten en gedroogd fruit voor 2 personen
Heated Epoisse AOP cheese with nuts and dried fruit for 2 persons
27,50
Pavlova met geflambeerde kersen en sorbet
Pavlova with flambéed cherries and sorbet
12,50
Chocolade proeverij met pistache en goud
Chocolate tasting with pistachio and gold
12,50
Oakroom kent geen kinderkaart of seniorengerechten
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
"*" geeft vereiste velden aan